HTML

Marketingfaszom

Marketing és ami néha nagyon tele van vele 8)

Véleményvezérek?

Amiről szó van

ajánlásmarketing (1) animax (1) bene david (1) bikfalvi móni (2) bizalomépítés (1) brandépítés (1) coach (1) csepregi balázs (1) design (2) domain (1) domonkos árpád (1) élménymarketing (1) facebook (3) feketelista (1) függőség (1) gaál béla (1) gekkó marketing (1) gurusajtó (1) hatékony (2) hupont (1) ingyen tárhely (1) internetesmarketing (1) internet marketing (1) iphone (1) keresőmarketing (2) keresőoptimalizálás (2) klenovszki jános (1) klikkmánia (1) kóczé lászló (1) koktélparty (1) konferencia (1) közösségi (1) közösségi marketing (2) közösségi média (1) kreutz zsolt (1) látogatottságnövelés (1) magazin (1) manta marketing (2) marketing (9) marketingcommando (2) marketingmedve (2) marketingmérnök (1) marketingnavigátor (1) marketingrendőrség (1) marketing tanácsadó (2) média (1) megmondóember (1) motivátor (1) mszii (2) netkreatív (1) oldstyle (1) oma (2) online (1) ötlethíd (1) partnermarketing (1) pénz (1) referencia marketing (1) retro (1) rizsanélkül (1) seo (1) seo guru (1) sikeres (1) sikeres vállalkozás (2) sikeres vállalkozó (1) social media (1) sufnituning (1) surányi ferenc (1) szőke róbert (1) szolgáltatás marketing (2) szövegíró (1) tanácsadás (1) tartalomkezelő (1) tóth mihály (1) tréner (1) twitter (2) urbanczyk andrás (1) üzlet tuning (1) vacsora (1) váraljay gabriel (2) véleményvezér (1) vevőszerzés (1) vhk (1) vida ági (1) virtuarium informatika (1) webáruház (1) webkukkoló (1) webni (1) webshopexperts (1) wolf gábor (1) wordpress (2) keywords

A héten sokszor találkoztam ezzel a kifejezéssel: SEO vagy keresőoptimalizálás, nézzünk már körbe a marketingesek háza táján a SEO szemszögéből.

Nekem abszolute nem fontos, hogy az egyes tanácsadók és cégek website-jai mennyire SEO-sak. Ha nem ilyen, az az ő baja. De az már nagyon ciki, ha egy olyan oldalon találkozunk ezzel a SEO-zatlan változattal, ahol másokat hatékonnyá tenni akarnak és megmutatni nekik a sikeres vállalkozás titkát.

Sok időt erre szánni hülyeség, csak a linkeket néztem végig, amiket egy keresőoptimalizálás linkgyűjtő oldalon találtam.

Klikkmánia (mi van, nem megy az ö és az ő betű o-vá alakítása? 8D)
http://www.klikkmania.hu/tudastar/hireink/45-klikkmania-uegyfel-a-leggyorsabban-noevekv-magyar-technologiai-vallalat.html

Webni
http://webni.innen.hu/L_c3_a1togat_c3_b3Keres_c3_a9s

Virtuarium Informatika
http://www.virtuarium.hu/page.php?18

Ötlethíd
http://www.otlethid.hu/sp.asp?inc=referencia#4

Üzlet Tuning
http://uzlettuning.qwqw.hu/ (másmilyen link nincs is 8D)

Animax (keresd meg a keresőoptimalizálást a főoldalon!)
http://animax.hu/index.html

 

Az már nem is meglepetés, hogy a nem SEO specialista marketingesek se mindig ismerik a SEO-t.

Szolgáltatás-marketing
http://www.szolgaltatas-marketing.hu/?page_id=59

VHK
Az egyik legnagyobb vállalkozó tömörülés megenged magának ilyesmit:
http://www.vallalkozzhatekonyanklub.net/page.php?pa=9ae62a3c-d1a7-6655-bd9d-4c604770ff76&pi=0LiTGa&sr=rtfOON
Nem hiszem el, hogy a partnermarketing fontosságáról prédikáló Surányi Ferenc nem bír egy árva SEO partnert találni. Talán Urbanczyk András nem akart neki honlapot csinálni? 8DDDD

Marketingzseni
http://www.marketingzseni.hu/pages/page.php?pa=7063c35b-a3b7-469f-2898-49920e321a42
 
 

Zseniális, hatékony, ötletes, tuning informatika és marketing. Nem kérünk belőlük!!!

Címkék: keresőmarketing seo keresőoptimalizálás vhk klikkmánia surányi ferenc sikeres vállalkozás animax szolgáltatás marketing webni virtuarium informatika ötlethíd üzlet tuning urbanczyk andrás partnermarketing

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfaszom.blog.hu/api/trackback/id/tr962335439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arpiboy 2010.12.11. 13:21:17

Gyakori probléma amiről itt írsz! Már túl sokszor láttam én is, hogy a keresőoptimalizálást olyan arcok is ajánlják az oldalukon mintegy megtévesztésül, akik még egy oldalt se tudtak előrejuttatni a Google-ban.
A marketingzseni.hu oldala egyébként a marketingmérnök szoftveren fut, ami nem SEO-ra lett kifejlesztve, hanem email listákból való látogatók kezelésére. Itt nem védeni akarom Robit, csak mintegy tényt írom le. Persze sokkal jobb lenne, ha keresőbarát is lenne, de ez neki nem volt szempont.

Üdv,
Árpi
wwww.netprofi.hu

Kovács Gábor 2011.02.18. 08:50:54

Csak egy rövid észrevétel:

Az Üzlet Tuning-os oldal jelenleg is fejlesztés alatt áll IDŐHIÁNY miatt! Szerencsére örülök, hogy a saját oldalunk építésére, kevés energiánk marad.

Ha megnézed a uzlettuning.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1115317 lapon szereplő statisztikát, akkor képbe leszel egy optimalizált oldal fejlődésével.

Ezúton megkérnélek a bejegyzésed eltávolítására; az alábbi jogszabályra hivatkozva:

Btk. 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

Ez pedig nem a Btk. 174. § -ába eső kényszerítés, hanem tényközlés; mely a jogsértésre hívja fel figyelmed!

Előre is megköszönve:

Kovács Gábor
süti beállítások módosítása