HTML

Marketingfaszom

Marketing és ami néha nagyon tele van vele 8)

Véleményvezérek?

Amiről szó van

ajánlásmarketing (1) animax (1) bene david (1) bikfalvi móni (2) bizalomépítés (1) brandépítés (1) coach (1) csepregi balázs (1) design (2) domain (1) domonkos árpád (1) élménymarketing (1) facebook (3) feketelista (1) függőség (1) gaál béla (1) gekkó marketing (1) gurusajtó (1) hatékony (2) hupont (1) ingyen tárhely (1) internetesmarketing (1) internet marketing (1) iphone (1) keresőmarketing (2) keresőoptimalizálás (2) klenovszki jános (1) klikkmánia (1) kóczé lászló (1) koktélparty (1) konferencia (1) közösségi (1) közösségi marketing (2) közösségi média (1) kreutz zsolt (1) látogatottságnövelés (1) magazin (1) manta marketing (2) marketing (9) marketingcommando (2) marketingmedve (2) marketingmérnök (1) marketingnavigátor (1) marketingrendőrség (1) marketing tanácsadó (2) média (1) megmondóember (1) motivátor (1) mszii (2) netkreatív (1) oldstyle (1) oma (2) online (1) ötlethíd (1) partnermarketing (1) pénz (1) referencia marketing (1) retro (1) rizsanélkül (1) seo (1) seo guru (1) sikeres (1) sikeres vállalkozás (2) sikeres vállalkozó (1) social media (1) sufnituning (1) surányi ferenc (1) szőke róbert (1) szolgáltatás marketing (2) szövegíró (1) tanácsadás (1) tartalomkezelő (1) tóth mihály (1) tréner (1) twitter (2) urbanczyk andrás (1) üzlet tuning (1) vacsora (1) váraljay gabriel (2) véleményvezér (1) vevőszerzés (1) vhk (1) vida ági (1) virtuarium informatika (1) webáruház (1) webkukkoló (1) webni (1) webshopexperts (1) wolf gábor (1) wordpress (2) keywords

Egy félig-meddig üzlettársam mesélte a csalódását: elment a varaljay.com közösségi médiás konferenciájára és ahelyett, hogy arról szólna, amit ígértek, telekúrták okostelefonos meg technikai szarokkal. Megnéztem a fickó weblapját és tényleg kurva sok cikk szól az ájfonokról, azt a látszatot keltve, mintha csakis ezzel lehetne a közösségi média oldalain mászkálni, sőt ha véletlenül nem a gép előtt rohadunk, akkor is ott KELL lennünk, na ennyire kockák meg már ne legyünk bazzeg. Varaljay Gabriel facebook megosztásai is majdnem mindig mobiltelefonos kockaságok.

Egy hálózatépítőnek miért jó az, ha tudja, mi a zanza? Miért fontos az egy vállalkozónak, hogy milyen alkalmazást tesznek ájfonra?
Olyan előadást várt, amiből minden vállalkozó, hálózatépítő, webáruházas tud tanulni, nemcsak az akinek van pénze méregdrága ájfonra, webshopra, üzleti videóra.

Nekem arra kell egy telefon, hogy küldhessek vele sms-t és kezdeményezhessek hívást. Pont elég, ha a telefon ezeket tudja. Van külön számológépem, ha szükségem lenne rá, sőt! Számítógép is, ha mailezni, játszani, zenét szerkeszteni akarok. Van fényképezőgépem is. Akkor minek keressek olyan telefont, ami ugyan ezeket szintén tudja, de úgysem olyan minőségben és sokkal nehézkesebben lehet kzelni?
Minél több vacak van rajta, annál drágább és annál hamarabb lehet kidobni vagy vágyódni egy újra, mert az még sokkal okosabb.
Olyan felesleges szar ez, mint a multifunkciós irodai készülék, ami fax, scanner, telefon, fénymásoló, nyomtató egyben. De sokkal hamarabb el is romlik, mintha külön-külön vennéd meg. Bizonyára csábító, hogy az ára olcsóbb, mintha a darabokat külön szereznéd be, de igazából egyetlen funkció se hozza azt a minőséget, ami elvárható lenne: a scanner rossz minőségű, a fénymásoló és a nyomtató nem szépen nyomtat, de legalább jó drága. Majdnem elfelejtettem: az alkatrészek is méregdrágák.

Annyi a "haszna", hogy a buta kockafejűek még a moziban, színházban, étteremben, wc-n is nyomkodhassák a mobilt, mert nem tudom, mi a faszom történne, ha lemaradnának a facebook és twitter eseményekről, amíg a barátaikkal megisznak egy sört 2-3 óra alatt vagy bármi mást csinálnak, ami végre a valóságban és nem a virtuális életben történik.

Az amúgy is kockák megteremtették maguknak a még jobban bekockásító szarukat. De a világot kíméljék tőle!
Kukába minden parasztbutító vacakkal!

Címkék: média konferencia facebook iphone twitter közösségi váraljay gabriel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfaszom.blog.hu/api/trackback/id/tr882236553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása